Dari Pada Nglamun (Postingan iseng)

Ono Opoo..? Hambuh ya.. aku yo ra ngerti :mrgreen:

Dear All, ini hanya sekedar postingan iseng saja, dari pada nglamun awak lagi meriang 🙂

Kata mbah kakung sih ada pepatah yang bunyinya “Crah Agawe Bubrah”, maka itu dari pada ribut-ribut nyanyi mawon yo.. Lagunya Genk Kobra lagune enak lan ada maknanya.. 😀

Ning nong ning gung Pak Bayan
Sego jagung ra doyan
Jamane wis jaman edah
Yen ra edan ra keduman

Jaman kemajuan ning lali malu berani

inggah-inggih inggah-inggih jebul ra kepanggih
iya-iyo iya-iyo mung waton suloyo
sluman-slumun lakehane wis mesti ra cetho
ingah-ingih wani omong yen wonge ra ono

plilak-plilik plilak-plilik isini curigo
glenak-glenik glenak-glenik yen tanggane mulyo
ubyang-ubyung gaweane ngrasani wong liyo
imbas-imbis dijak maju kok malah krewo-krewo
pengine mulyo ning podo wegah rekoso

Ning nong ning gung Pak Bayan
Sego jagung ra doyan
Jamane wis jaman edan
Yen ra edan ra keduman

Ning nong ning gung Pak Bayan
Sego jagung ra doyan
Jamane dudu jaman perang
Ning kok isih do grejegan

~{}~

Ning nong ning gung Pak Bayan
Sego jagung ra doyan
Dudu kebon dudu ratan
Dijak ngulon malah ngetan

Jaman kemajuan ning lali malu berani

inggah-inggih inggah-inggih jebul ra kepanggih
iya-iyo iya-iyo mung waton suloyo
sluman-slumun lakehane wis mesti ra cetho
ingah-ingih wani omong yen wonge ra ono

plilak-plilik plilak-plilik isini curigo
glenak-glenik glenak-glenik yen tanggane mulyo
ubyang-ubyung gaweane ngrasani wong liyo
imbas-imbis dijak maju kok malah krewo-krewo
pengine mulyo ning podo wegah rekoso

Ning nong ning gung Pak Bayan
Sego jagung ra doyan
Jamane dudu jaman perang
Ning kok isih do grejegan

Ning nong ning gung Pak Bayan
Sego jagung ra doyan
Dudu kebon dudu ratan
Dijak ngulon malah ngetan

Ning nong ning gung Pak Bayan
Sego jagung ra doyan
Ning nong ning gung Pak Bayan
Iwak kebo iwak jaran
Ning nong ning gung Pak Bayan
uwong urip kok dewe’an
Ning nong ning gung Pak Bayan
jamane wong jaman edan

Videonya ada disini

Monggo.. di rungokken sedulur sedoyo 😀

12 tanggapan untuk “Dari Pada Nglamun (Postingan iseng)

  1. Ning nong ning gung Pak Bayan
    Sego jagung ra doyan
    Jamane wis jaman edan
    Yen ra edan ra keduman
    ——————————————-

    jaman, jaman edan, yen ra ngedan ra keduman
    ngetan bali ngulon, tiwas ngedan ra kelakon

    alok-alok hose, ono kere munggah bale..

    koes bersaudara..

    Suka

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s